Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Austria Legno Nero Genova binnendeur

Binnendeur Nero Legno | Genova Tinto stomp gegrond zwart

€ 386,95

Levertijd: 2 weken

Nero Legno Genova stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd gerookt en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het getint glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen.


Kies de gewenste breedte. Er zit geen prijsverschil tussen de breedtes. Kies uit een van de standaard vier formaten.


Kies de gewenste deurhoogte. Meet de hoogte van de deur altijd inclusief de opdekrand. Heb je al een kozijn? Meet dan de sponningmaat van het kozijn op. De meest voorkomende hoogtematen zijn 201,5, 211,5 en 231,5 centimeter.


Kies de gewenste draairichting. Wanneer je de scharnieren links plaatst, dan is het ook een linksdraaiende deur.


Kies de gewenste afwerking van het deurbeslag. Je hebt de keuze uit mat zwart of RVS. Het beslag is speciaal voor deze deur gemaakt. Wil je eigen deurbeslag toepassen? Kies voor geen.


Kies voor de gewenste scharnieren. De Nero Swing serie oogt een fraai eindresultaat bij een houten kozijn. Voor een traditionele look kies je voor de bladpaumelle of kogellager scharnieren!

Let op! Bij de bladpaumelle en kogellager wordt een scharnierinkrozing standaard verwerkt op de deur.


Kies voor een gewenste deurkruk. De deurkrukken zijn - zoals de rest van het deurbeslag - mat zwart. De set van het deurbeslag bestaat standaard uit een deurkrukpaar met passende krukrozetten.


Kies de gewenste deurslot. Je hebt de keuze voor uit verschillende sloten. De deuren zijn standaard voorzien van een slotgat en voorplaatboring. Het slotgat is echter niet geschikt voor een 'standaard' deurslot. Alleen de hieronder aangegeven sloten passen op het slotgat.


Kies de gewenste sleutelrozet op basis van de keuze in de vorige stap. Je hebt de keuze uit sleutelrozetten. De rozet wordt altijd als set uitgeleverd.


Kies voor de gewenste scharnieren. De Mat Chroom Swing serie oogt een fraai eindresultaat bij een houten kozijn. Voor een traditionele look kies je voor de bladpaumelle of kogellager scharnieren!


Let op! Bij de bladpaumelle en kogellager wordt een scharnierinkrozing standaard verwerkt op de deur.


Kies voor een gewenste deurkruk. De deurkrukken zijn - zoals de rest van het deurbeslag - van RVS. De set van het deurbeslag bestaat standaard uit een deurkrukpaar met passende krukrozetten.


Kies de gewenste deurslot. Je hebt de keuze voor uit verschillende sloten. De deuren zijn standaard voorzien van een slotgat en voorplaatboring. Het slotgat is echter niet geschikt voor een 'standaard' deurslot. Alleen de hieronder aangegeven sloten passen op het slotgat.


Kies de gewenste sleutelrozet op basis van de keuze in de vorige stap. Je hebt de keuze uit sleutelrozetten. De rozet wordt altijd als set uitgeleverd.


Door een eenvoudige montage kan het kozijn in een handomdraai gemonteerd worden. Het kozijn wordt als bouwpakket geleverd en past binnen de bestaande muuropening. Het kozijn (naaldhout) kan zonder of met bovenlicht worden geleverd en wordt standaard in de kleur wit voorbehandeld aangeleverd. In de volgende stap kun je de muurdikte (70 of 100 millimeter) aangeven.


Wanneer je kiest voor een kozijn, wil je natuurlijk weten welke sponningmaat (gatmaat) je krijgt. Je telt 32 mm op je deurhoogte, en 44 mm op de deurbreedte.

Voorbeeld: Je hebt een deur van 93 x 211,5 cm. De sponningmaat voor de breedte is 93 + 4,4 = 97,4 centimeter. De hoogte is 211,5 + 3,2 = 214,7 centimeter.


Kies in deze stap de gewenste muurdikte van 70 of 100 millimeter. Het kozijnpakket bestaat zodoende uit twee stijlen, twee losse architraven en 1 sponningrubber. Bij de keuze voor kozijn met bovenlicht wordt het pakket aangepast zodat het kozijn met bovenlicht kan worden verwerkt.


Een tochtvaldorpel wordt onderin de deur verwerkt en is vrijwel onzichtbaar. De valdorpel voorkomt dat het gaat tochten doordat het op de vloer valt wanneer je de binnendeur sluit. Ook is het energiebesparend en verbeter het de geluidsisolatie.

De tochtvaldorpel wordt los meegeleverd en verwerkt u zelf in de deur.

* Vereiste velden

€ 386,95

Details

Austria deuren
Nero Legno binnendeuren

Nero Legno binnendeuren van het gerenommeerd merk Austria worden gekenmerkt door de smalle, massief houten stijlen, dorpels en vaste roedes. Deze zwarte deuren zijn speciaal ontworpen om mee te gaan in zeer populaire trend op het gebied van zwart industriële look. De Nero Legno binnendeur is budgettair een zeer interessant alternatief in vergelijking tot de prijzige zwarte stalen deuren. Tevens is de Nero Legno serie in vele standaardmaten leverbaar en zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Geschikt voor vrijwel alle toepassingen binnen je woning of appartement: van een woonkamerdeur tot de slaapkamerdeur!

Specificaties
Opbouw / afwerking

Opbouwstijl:       Deuroppervlak van hoogwaardig HDF; stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief houten delen
Panelen:            Vlak MDF
Profiel:               Haaks, 90 graden
Uitvoering:         Stomp

Afmetingen
Dikte:                          Circa 39 millimeter
Stijl breedte:               80 millimeter
Paneel dikte:              6 millimeter
Glasroede breedte:    30 millimeter

Bewerkingen
Slotgat:              Deuren zijn standaard voorzien van slotgat (t.b.v. smalslot) / voorplaatboring. Hart krukgat op 1050 millimeter uit onderkant deur.
Glas:                  Blank vlak glas: 6 millimeter
Glaslatten:         Geen, productiematig wordt het glas in de stijlen en dorpels opgesloten

Opmerking
Maatwerk of bestel:         Let op! Bestel- of maatwerk deuren niet retour kunnen wegens dat deze op bestelling worden verwerkt. Besteldeuren zijn deuren                                           
met een vermelding van 5-7 weken levertijd.


Keurmerk / Garantie
Keurmerk:         Nero Legno deuren zijn voorzien van het FSC keurmerk
Garantie:          12 jaar garantie. De garantievoorwaarden zijn beschikbaar op www.deuren.nl/garantie Aanvullende Informatie

Stomp of opdek Stomp
Serie Nero Legno
Materiaal Hout
Enkele of dubbele deur Enkel
Geschikt voor In combinatie met deurkozijn
Schuifdeur Nee
Glas Getint
Maatwerk Nee
Zijlicht Nee
Stijl Staal look
Kleur Zwart
Te zien in showroom Ja

Binnendeur Nero Legno | Genova Tinto stomp gegrond zwart

EUR

€ 386,95

0