Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Austria Legno Nero Imola binnendeur

Binnendeur Nero Legno | Imola stomp gegrond zwart

€ 317,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Nero Legno Imola deuren van de serie Nero Legno worden zwart voorbehandeld geleverd, inclusief (voor) gemonteerd blank vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht, waardoor de Legno deuren een sublieme afwerking hebben. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk is dat de binnendeuren Nero Legno uit voorraad leverbaar zijn en zodoende een snelle levertijd hebben.

Selecteer eenvoudig je gewenste breedte. Op de standaard afmetingen zit geen prijsverschil, echter wel op de deuren welke een langere levertijd hebben. Deze worden immers op bestelling geproduceerd.


Kies je gewenste deurhoogte. Meet de hoogte van de deur altijd inclusief de opdekrand. Heb je reeds een kozijn? Meet dan de sponningmaat van het kozijn op. De meest voorkomende hoogtematen zijn 2015, 2115 en 2315 millimeter.Voor het bepalen van de draairichting ga voor het deurkozijn staan waar je de scharnieren kunt zien, de deur zal zodoende naar je toe draaien. Hangen de scharnieren links, dan kies je voor linksdraaiende deur.Een Nero Legno binnendeur verdient deurbeslag in stijl! Kies je gewenste kleurstelling deurbeslag in de kleur zwart of RVS. Het beslag is geheel afgestemd op de binnendeuren uit de Nero Legno serie. Pas je een eigen deurslot, klink of scharnieren toe let dan op dat deze toepasbaar zijn voor de afmetingen van de Nero Legno binnendeuren.Elke Nero Legno binnendeur oogt fraaier na mon­tage van de verdekte swing scharnieren in een houten kozijn! Let op dat je bij de keuze van swing scharnieren in stap 7 kiest voor infrezen scharnierkrozingen en verwerk je scharnieren hierdoor zeer eenvoudig in de voorbereide uitsparingen. Wil je echter traditionele scharnieren toepassen dan zijn de bladpaumelle of kogellager scharnier ook verkrijgbaar in de kleur mat zwart.Op de sublieme smalle stijl van de Nero Legnodeuren mag een bijpas­sende deurkruk niet ontbreken. Het deur­beslag is uitgebreid met een prog­ram­ma bijpas­sende binnendeurgarnituren met mini-rozetten. De garnituren bestaan stan­daard uit een deurkrukpaar met pas­sende krukrozetten. Uiteraard in de kleur mat zwart voor een schitterend tijdloos eindresultaat!De Nero Legno deuren zijn standaard voorzien van een slotgat en voorplaatboring (hartmaat krukgat zit op 105 centimeter vanuit onderzijde deur). Let op: het slotgat is niet geschikt voor een standaard deurslot te verwerken. Bestel hierdoor een Magneet smal loopslot, cilinderslot, rolslot, dag- en nacht slot of toiletslot mee voor een juiste passende verwerking. De voorplaat van ieder slot is tevens in de kleur mat zwart.


Kies je gewenste sleutelrozet, cilinderrozet of toiletset op basis van je keuze in vorige stap. De rozet wordt altijd in tweetal oftewel als set uitgeleverd net zoals de keuze voor een Nero toiletset.Elke Nero Legno binnendeur oogt fraaier na mon­tage van de verdekte swing scharnieren in een houten kozijn! Let op dat je bij de keuze van swing scharnieren in stap 7 kiest voor infrezen scharnierkrozingen en verwerk je scharnieren hierdoor zeer eenvoudig in de voorbereide uitsparingen. Wil je echter traditionele scharnieren toepassen dan zijn de bladpaumelle of kogellager scharnier ook verkrijgbaar in RVS.Op de sublieme smalle stijl van de Nero Legnodeuren mag een bijpas­sende deurkruk niet ontbreken. Het deur­beslag is uitgebreid met een prog­ram­ma bijpas­sende binnendeurgarnituren met mini-rozetten. De garnituren bestaan stan­daard uit een deurkrukpaar met pas­sende krukrozetten. Uiteraard in de RVS voor een schitterend tijdloos eindresultaat!De Nero Legno deuren zijn standaard voorzien van een slotgat en voorplaatboring (hartmaat krukgat zit op 105 centimeter vanuit onderzijde deur). Let op: het slotgat is niet geschikt voor een standaard deurslot te verwerken. Bestel hierdoor een Magneet smal loopslot, cilinderslot, rolslot, dag- en nacht slot of toiletslot mee voor een juiste passende verwerking. De voorplaat van ieder slot is tevens in de kleur mat zwart.


Kies je gewenste sleutelrozet, cilinderrozet of toiletset op basis van je keuze in vorige stap. De rozet wordt altijd in tweetal oftewel als set uitgeleverd net zoals de keuze voor een RVS toiletset.Door een eenvoudige montage kan het kozijn in een handomdraai gemonteerd worden. Het kozijn wordt als bouwpakket geleverd en past binnen de bestaade muuropening. Het kozijn (naaldhout) kan zonder of met bovenlicht worden geleverd en wordt standaard in de kleur wit voorbehandeld aangeleverd. Geef in de volgende stap je muurdikte aan van 70 of 100 millimeter.Kies in deze stap je gewenste muurdikte van 70 of 100 millimeter. Het kozijnpakket bestaat zodoende uit twee stijlen, twee losse architraven en 1 sponningrubber. Bij de keuze voor kozijn met bovenlicht wordt het pakket aangepast zodat je het kozijn met bovenlicht kunt verwerken.


* Vereiste velden

€ 317,95

Details

Austria deuren
Nero Legno binnendeuren

Nero Legno binnendeuren van het gerenommeerd merk Austria worden gekenmerkt door de smalle, massief houten stijlen, dorpels en vaste roedes. Deze zwarte deuren zijn speciaal ontworpen om mee te gaan in zeer populaire trend op het gebied van zwart industriële look. De Nero Legno binnendeur is budgettair een zeer interessant alternatief in vergelijking tot de prijzige zwarte stalen deuren. Tevens is de Nero Legno serie in vele standaardmaten leverbaar en zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Geschikt voor vrijwel alle toepassingen binnen je woning of appartement: van een woonkamerdeur tot de slaapkamerdeur!

Specificaties
Opbouw / afwerking

Opbouwstijl:       Deuroppervlak van hoogwaardig HDF; stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief houten delen
Panelen:            Vlak MDF
Profiel:               Haaks, 90 graden
Uitvoering:         Stomp

Afmetingen
Dikte:                          Circa 39 millimeter
Stijl breedte:               80 millimeter
Paneel dikte:              6 millimeter
Glasroede breedte:    30 millimeter

Bewerkingen
Slotgat:              Deuren zijn standaard voorzien van slotgat (t.b.v. smalslot) / voorplaatboring. Hart krukgat op 1050 millimeter uit onderkant deur.
Glas:                  Blank vlak glas: 6 millimeter
Glaslatten:         Geen, productiematig wordt het glas in de stijlen en dorpels opgesloten

Keurmerk / Garantie
Keurmerk:         Nero Legno deuren zijn voorzien van het FSC keurmerk
Garantie:          12 jaar garantie. De garantievoorwaarden zijn beschikbaar op www.deuren.nl/garantie 

Aanvullende Informatie

Serie Nee
Type deur Stomp
Geschikt voor In combinatie met deurkozijn of schuifdeuren
Stijl Industrieel
Kleur Zwart
Te zien in showroom Ja

Binnendeur Nero Legno | Imola stomp gegrond zwart

EUR

€ 317,95

0