Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Strauss 6-ruits

Binnendeur Strauss 6-ruits

€ 199,00

Levertijd: 3-4 weken

De serie binnendeuren van Strauss zijn al jarenlang de meest toepaste binnendeuren. Waarom hoor ik je denken? Dit is mede doordat de serie Strauss binnendeuren de meeste mogelijkheden bied op het gebied van afwerking, profilering en paneelverdeling. Of je nu een landelijk, modern of klassiek interieur hebt de Strauss binnendeuren bieden de mogelijkheid die jij zoekt in een binnendeur. Mede door de vele mogelijkheden met de vlakverdeling en de toepassingen van het glas maakt dit de binnendeur waarna je op zoek bent!

Ben je benieuwd geraakt naar alle mogelijkheden omtrent deze binnendeur of voor informatie hoe je deze binnendeur dient in te meten klik je op de onderstaande button.


Toelichting binnendeur


* Vereiste velden

€ 199,00

Details

Deze uitzonderlijke en zeer extravagante binnendeur van de serie Strauss staat bekend om zijn excentrieke stijl. Doordat er zes gelijkwaardige glaspanelen geïntegreerd zijn, is het een binnendeur die het beste omschreven kan worden als een ware eyecatcher.

Waarbij elke opgebouwde stijldeur voorzien wordt in de fabriek met witte grondverf, worden bij de massief houten binnendeuren onbehandeld geleverd en direct geschikt voor blank werk. Of je nu op zoek bent naar de dichte/vlakke binnendeur of een binnendeur met glas, dan is de serie binnendeuren van Strauss jouw oplossing. Zelfs met een 9 ruits glasverdeling mogelijk. Doordat deze binnendeuren uit de serie Strauss al jaren de meest bestelde deuren, is een levering uit voorraad gewoonweg mogelijk. Zodoende heb je binnen enkele dagen je binnendeur thuis bezorgd. Ook deze binnendeuren zijn voorzien met een facet profiel en hol profiel, beide met 18 mm bossing panelen.

TIP Een binnendeur kun je schilderen met een matte, half matte (satijn) of met een hoogglansverf. Echter is bij een binnendeur met een grote vlakverdeling, de hoogglansverf niet te adviseren. Er kunnen namelijk hinderlijke lichtreflecties optreden bij het verven van je binnendeur. Hoogglanzende verssoorten zijn namelijk sterker en trekken minder stof aan. Ga je de binnendeuren voorzien met een hoogglansverf dan is een verfrol niet zo geschikt. Vooral een mohairrol heeft de vervelende eigenschap dat tijdens het rollen statisch wordt en vervolgens hierdoor vervelende stofdeeltjes kan achterlaten.

Heb je nog vragen met betrekking tot deze bestseller binnendeuren uit de serie Strauss? Geen enkel probleem, bel gerust tijdens onze openingstijden en laat je adviseren of informeren omtrent de binnendeuren. Is jouw huis binnenkort geheel voorzien van deze binnendeur?

Aanvullende Informatie

Serie Nee
Type deur Nee
Geschikt voor Nee
Glas Ja
Stijl Nee
Kleur Nee
Te zien in showroom Nee

Binnendeur Strauss 6-ruits

EUR

€ 199,00

0

0