We zullen maar meteen met de deur in huis vallen, het is natuurlijk erg belangrijk om jezelf veilig te voelen in je eigen huis. Je wilt tenslotte niet dat jouw waardevolle spullen worden gestolen of dat je fotolijstje met veel emotionele waarde wordt gepikt. Als een inbreker midden in de nacht voor jouw voor- of achterdeur staat, bedenkt hij zich wel twee keer als hij ziet dat de deur goed beveiligd is. Met een veilige deur kun je de inbreker dus al op een andere gedachte brengen.

Als je een deur in de webshop van Deuren33 gaat bestellen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een slot in de deur. Dit bedraagt een meerpuntssluiting die natuurlijk gewoon met een sleutel open en dicht te maken is. De deur wordt dan compleet met een geboord slot geleverd.

Houdt er wel rekening mee dat een deur met een goed slot inbraakvertragend werkt, en niet geheel inbraakveilig is. Een doorgewinterde inbreker kan altijd proberen om bij jou binnen te komen. En met een goede deur met een goed slot maak je het hem een stuk moeilijker, maar niet onmogelijk om binnen te komen.