Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Austria | Renov8 Wit Kozijn tbv Stompe Binnendeuren

Austria | Renov8 Kozijn Zonder Bovenlicht tbv Stompe Binnendeuren

€ 199,00

Levertijd: 2 weken

Renov8 kozijnen kunnen geplaatst worden ter vervanging van een bestaand stalen montagekozijn in bestaande sparingsmaat met behoud van de deurbreedte. Het kan tevens ook geplaatst worden in een geheel nieuwe sparingsmaatvoering. Het Renov8 kozijn is leverbaar in de kleuren wit of zwart en worden in deze kleurstelling hoogwaardig gegrond voorbereid en geleverd. Het kozijn is tevens met of zonder bovenlicht leverbaar en maak je de deurstijlen geheel op maat voor jouw situatie.

Het Renov8 Nero kozijn van Austria wordt standaard voorzien van scharnierkrozingen. Geef daarom de draairichting van het kozijn op, zodat je niet voor een verrassing komt te staan.

* Vereiste velden

€ 199,00

Details

Door de sublieme smalle deurstijlen van de Nero Legno binnen deuren creeer je de unieke staal-look binnen deur. Echter door de toepassen van deze smalle deurstijlen heb je ook de Nero Legno Smal deurslot benodigd. Deze Smal deursloten zijn bij Austria uitgevoerd met uniek magneet sluiting en doornmaatvoering van 35 millimeter. De serie is tevens in diverse varianten te bestellen zoals een loopslot, dag/nacht slot, cilinder loopslot of een rolslot, zowel verkrijgbaar in mat zwart als in RVS. Vergeet zodoende niet deze smal deursloten mee te bestellen, wegens dat je deze afmetingen van het slot niet in een bouwmarkt verkrijgbaar zijn of niet zijn over te zetten met je eventuele bestaande sloten.

Aanvullende Informatie

Stomp of opdek Nee
Serie Nero Legno
Materiaal Hout
Enkele of dubbele deur Enkel
Geschikt voor Nero Legno binnen deuren
Schuifdeur Nee
Glas Nee
Maatwerk Nee
Zijlicht Nee
Stijl Nee
Kleur Wit gegrond
Te zien in showroom Ja

Austria | Renov8 Kozijn Zonder Bovenlicht tbv Stompe Binnendeuren

EUR

€ 199,00

0