Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zwarte deuren

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 
 1. Binnendeur | Kozijn combinatie Nero Industriale | Milano zwart gepoedercoat aluminium

  € 995,00

  Een industriale "stalen" Deur | Kozijn combinatie uitgevoerd in aluminium. Zeer aantrekkelijke prijsstelling in vergelijking tot staal. De industriale serie van Austria is een schitterende serie verkrijgbaar in een drie vaks of vier vaks verdeling oftewel de Milano of Piave. De deur kozijn combinatie is geheel voorbereid en direct klaar voor montage. Door de sublieme 3D verstelbare scharnieren en de magneetstrip sluiting plaats vrijwel ieder deze deur zelf zonder een vakman. De dikte bedraagt slechts 50 millimeter en zowel de glasroede als de stijlbreedte bedraagt 25,5 millimeter.

  ...
 2. Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Asti

  € 1.049,00

  Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Asti is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 3. Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Genova

  € 1.049,00

  Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Genova is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 4. Kamerhoge deur Porta Alta | Chiari stomp gegrond zwart

  € 450,95

  De Porta Alta Chiari is een kamerhoge deur met een industriële uitstraling. Hierdoor is deze deur de trend van nu. Omdat de verdiepingshoogte in elke woning anders is, kun je de deuren ook in verschillende hoogtes verkrijgen, en ook eventueel zelf inkorten (max. 90 millimeter in te korten). Zowel de Porta Alta Chiari als de Piatto zijn moderne deuren met extra versteviging voor een gegarandeerde stabiele eindresultaat met extra hoge afmetingen.

  ...
 5. Binnendeur Nero Legno | Genova stomp gegrond zwart

  € 362,95

  Nero Legno Genova stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen.

  ...
 6. Binnendeur Nero Legno | Imola stomp gegrond zwart

  € 362,95

  Nero Legno Imola stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen.

  ...
 7. Binnendeur | Kozijn combinatie Nero Industriale | Piave zwart gepoedercoat aluminium

  € 995,00

  Een industriale "stalen" Deur | Kozijn combinatie uitgevoerd in aluminium. Zeer aantrekkelijke prijsstelling in vergelijking tot staal. De industriale serie van Austria is een schitterende serie verkrijgbaar in een drie vaks of vijf vaks verdeling oftewel de Milano of Piave. De deur kozijn combinatie is geheel voorbereid en direct klaar voor montage. Door de sublieme 3D verstelbare scharnieren en de magneetstrip sluiting plaats vrijwel ieder deze deur zelf zonder een vakman. De dikte bedraagt slechts 50 millimeter en zowel de glasroede als de stijlbreedte bedraagt 25,5 millimeter. 

  ...
 8. Binnendeur Nero Legno | Brescia stomp gegrond zwart

  € 362,95

  Nero Legno Brescia stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen.

  ...
 9. Schuif binnendeur | Nero Legno Chiari

  € 507,95

  Een schuif binnendeur Nero Legno Chiari is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 10. Dubbele binnendeur Nero Legno | Chiari stomp gegrond zwart

  € 725,95

  Nero Legno Chiari deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen.

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 

Wanneer je zoekt naar zwarte deuren, ben je bij ons juist. Wij bieden een aanbod van verschillende zwarte deuren waar je uit kunt kiezen. De zwarte deuren die wij aanbieden zijn allemaal van de allerbeste kwaliteit en worden aangeboden met 12 jaar garantie. Bekijk de leverbare zwarte deuren direct online of kies ervoor om onze showroom te bezoeken waar je ook de zwarte deuren kunt komen bekijken. Hoe ga jij binnenkort ons aanbod bekijken en bestellen? Maak een keuze en bestel altijd het goedkoopst online op Deuren33.nl.

Deur zwart van de beste kwaliteit!

Een deur zwart is een enorm populair type deur. De deur zwart bestel je gewoon direct online bij ons. Kies eenvoudig online voor de gewenste breedte, hoogte, draairichting en beslag. Voordat je het weet heb je jouw deur zwart samengesteld en kun je het ook meteen online bestellen. Een deur zwart wordt bij ons altijd geleverd met de FSC keurmerk en (zoals eerder aangegeven) 12 jaar garantie. Ga jij binnenkort een moderne uitstraling realiseren door te kiezen voor een deur zwart? Wij raden je zeker aan om eens jouw prijs te berekenen van een deur zwart naar wens. Ons aanbod zwarte deuren bestaat o.a. uit: zwarte openslaande deuren, zwarte ensuite deuren, zwarte deuren met glas, zwarte opdekdeuren en zwarte binnendeuren.

Zwarte deuren types

Wanneer je zwarte deuren wilt gaan bestellen bij Deuren33.nl, heb je uiteraard de keuze uit enorm veel verschillende soorten zwarte deuren. Zo kun je bij ons kiezen hoe je jouw deur wilt gaan openen. Je kunt er bijvoorbeeld ervoor kiezen om de zwarte deuren vanuit links of rechts te openen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een schuifsysteem. Met de schuifsysteem schuif je jouw zwarte deuren naar links of rechts om deze te openen. Verder kun je ook kiezen voor gewenste deurscharnieren. Je hebt de keuze uit 3 type scharnieren (swing, bladpaumelle en kogellager) en alledrie hebben hun eigen stijl. Welke stijl jouw het meest aanstaat kun je toepassen op jouw zwarte deuren voor een eindresultaat naar wens. Doorloop online alle stappen in een product, en voordat je het weet heb je een unieke zwarte deur samengesteld!

Zwarte deuren Legno standaard voorzien van slotgat

De zwarte deuren Legno zijn binnen ons assortiment standaard voorzien van een slotgat. Dit is handig wanneer je een slot wilt gaan bestellen. Op de slotgat zijn verschillende sloten te verwerken. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende sloten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we speciale badkamer sloten in het zwart, zwarte sleutelrozetten en zwarte cilinderrozetten. De keuzes zijn uiteenlopend wanneer je een slot wilt toepassen op de zwarte deuren. Ga jij binnenkort een zwarte deur bestellen met of zonder slotgat?