Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zwarte deur met glas

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 
 1. Binnendeur Nero Legno | Genova stomp gegrond zwart

  € 467,50

  Nero Legno Genova stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 2. Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Asti

  € 1.268,00

  Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Asti is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 3. Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Genova

  € 1.268,00

  Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Genova is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 4. Kamerhoge deur Porta Alta | Chiari stomp gegrond zwart

  € 565,25

  De Porta Alta Chiari is een kamerhoge deur met een industriële uitstraling. Hierdoor is deze deur de trend van nu. Omdat de verdiepingshoogte in elke woning anders is, kun je de deuren ook in verschillende hoogtes verkrijgen, en ook eventueel zelf inkorten (max. 90 millimeter in te korten). Zowel de Porta Alta Chiari als de Piatto zijn moderne deuren met extra versteviging voor een gegarandeerde stabiele eindresultaat met extra hoge afmetingen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 5. Binnendeur Pronto Legno | Giasole Nero stomp gegrond zwart

  € 617,50

  Pronto Legno deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte en voorzien van 89x89 scharnieren of de Swing scharnieren. Hierdoor wordt het afmonteren nog eenvoudiger dan de Nero Legno serie binnendeuren. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. 

  Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend Renov8 kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 6. Binnendeur Pronto Legno | Bianco Capri gegrond wit

  € 617,50

  Pronto Legno deuren worden wit (RAL9010) voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte en voorzien van 89x89 scharnieren of de Swing scharnieren. Hierdoor wordt het afmonteren nog eenvoudiger dan de Nero Legno serie binnendeuren. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. 

  ...

 7. Binnendeur Pronto Legno | Bianco Giasole stomp gegrond wit

  € 617,50

  Pronto Legno deuren worden wit (RAL9010) voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte en voorzien van 89x89 scharnieren of de Swing scharnieren. Hierdoor wordt het afmonteren nog eenvoudiger dan de Nero Legno serie binnendeuren. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. 

  Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend Renov8 kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 8. Maatwerk binnendeur Nero Legno | Imola stomp gegrond zwart

  € 637,50

  Maatwerk Nero Legno Imola stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 9. Binnendeur Nero Legno | Chiari Tinto stomp gegrond zwart

  € 531,25

  Nero Legno Chiari stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd gerookt en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het getint zwart glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 10. Deur Kozijn combinatie | Nero Legno Ischia stomp muurdikte 100 mm

  € 902,50

  De zwarte binnendeur Nero Legno Ischia is van het merk Austria Deuren. De Ischia wordt geleverd met een passende zwart kozijn, verdekte zwarte swing scharnieren en smalslot voorbereiding. Het kozijn is tevens voorzien van een magneetpot, zwarte sluitpaat en ook is het kozijn hoogwaardig voorgelakt. De Nero Legno Ischia is net als een stalen deur voorzien van glas. Deze glazen deuren zijn de ideale vervanger van staaldeuren, stukken goedkoper en van de beste kwaliteit.

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 

Zwarte deur met glas is een moderne keuze voor in de woning. De zwarte deur met glas heeft een mooi eindresultaat wat zorgt voor een mooie industriële deuren look. De zwarte deur met glas is erg mooi en wij raden je dan ook zeker aan om te kiezen voor de zwarte deur met glas wanneer je een moderne uitstraling wilt creëren. De zwarte deur met glas is bij ons erg goedkoop leverbaar en daarnaast leveren we ook de beste kwaliteit in ons aanbod. Ga jij binnenkort de zwarte deur met glas online bestellen of kies jij een andere type zwarte deuren?

Zwarte glazen deur bestel je op Deuren33.nl

Wanneer je zoekt naar een zwarte glazen deur, dan ben je bij ons aan de juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim aanbod van kwalitatieve zwarte glazen deuren. Wanneer je ons aanbod bekijkt, zie je direct dat de prijs/kwaliteit verhouding enorm hoog is. De zwarte deur met glas wordt geleverd met de juiste deurbeslag en wordt compleet veilig verpakt en geleverd. Nadat je de zwarte houten deur glas binnen hebt, kun je deze erg eenvoudig installeren door enkele stappen te doorlopen. Ga jij de binnendeur zwart met glas binnenkort bestellen via de webwinkel van Deuren33.nl? Bekijk direct online ons aanbod en sta versteld van de scherpe prijzen en de hoge kwaliteit!

Meer informatie over zwarte deur glas

In de zwarte deur glas zijn geen glaslatten verwerkt. Het glas wordt gemonteerd in de stijlen, dorpels en roedeverdeling voor een sublieme eindresultaat. Verder wordt de zwarte kleur voorbehandeld en is het gegrond. Dit betekent dat de deur van de allerbeste kwaliteit is en wordt geleverd tegen onze lage prijzen. De zwarte deur glas is een deur die een unieke uitstraling heeft en de afwerking van de zwarte deur met glas, die wij aanbieden, is enorm uniek. Bekijk aanvullende informatie en technische tekeningen door in een product gaan. Ga jij binnenkort de zwarte deur glas bestellen op de webwinkel van Deuren33.nl?

Glazen deur zwart tegen de scherpste prijs

Wanneer je kijkt naar ons aanbod van de glazen deur zwart, zie je direct dat wij de scherpste prijzen aanbieden. Wij kunnen je de scherpste prijs aanbieden dankzij jarenlange nauwe samenwerking met de fabrikant en een online focus. De glazen deur zwart tegen de scherpste prijs, neemt verder niets weg van de kwaliteit. Naast een scherpe prijs bieden we namelijk ook kwalitatieve deuren. Wij werken nauw samen met Austria deuren (een van de grootste fabrikanten in Nederland) en zij staan dan ook al sinds 1953 bekend om hun aanbod van kwalitatieve deuren. Bestel jij binnenkort een zwarte deur met glas op Deuren33.nl? Twijfel niet langer en ga direct bestellen via onze webwinkel!

Collectie zwarte deur met glas op Deuren33.nl

In ons aanbod hebben we de zwarte deur met glas in standaard maten. Je kiest voor een standaard hoogte en breedte en op basis van jouw gekozen formaat, krijg je een prijs te zien. Echter is het ook mogelijk om een zwarte deur met glas op maat te bestellen bij ons. Contacteer onze klantenservice hiervoor die graag een offerte naar wens voor je opmaakt voor de zwarte deur met glas op maat. Ga jij binnenkort de zwarte deur met glas op maat bestellen of kies jij voor een standaard maat? Bekijk onze binnendeuren, voordeuren en buitendeuren. Waar je ook voor kiest, wij bieden de maatwerk als zowel de standaard zwarte deur met glas altijd tegen de scherpste prijs aan!