Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Genova

Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Genova

€ 1.268,00

Levertijd: Contacteer ons voor de actuele levertijd

Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Genova is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.


Kies de gewenste breedte. Hieronder kun je kiezen voor 7 maten van de totaal breedte van de dubbele binnendeuren. Deze maatvoering hoef je dus alleen nog het gewenste kozijn bij op te tellen.


Kies de gewenste deurhoogte. Meet de hoogte van de deur altijd inclusief de opdekrand. Heb je al een kozijn? Meet dan de sponningmaat van het kozijn op. De meest voorkomende hoogtematen zijn 201,5, 211,5 en 231,5 centimeter.


Je kunt kiezen voor het ‘standaard’ schuifdeursysteem de Swipe 400, maar je kunt ook voor het schuifdeursysteem met synchroon sluiting kiezen de Swipe 400S.


Kies de gewenste schuifdeurkom kleur. Je hebt de keuze uit mat zwart of RVS. De schuifdeurkommen zijn speciaal voor deze deur gemaakt. Wil je een eigen schuifdeurkom toepassen? Kies voor geen. In de volgende stap kun je kiezen voor een gewenste type.

* Vereiste velden

€ 1.268,00

Details

Austria deuren
Nero Legno binnendeuren

Nero Legno binnendeuren van het gerenommeerd merk Austria worden gekenmerkt door de smalle, massief houten stijlen, dorpels en vaste roedes. Deze zwarte deuren zijn speciaal ontworpen om mee te gaan in zeer populaire trend op het gebied van zwart industriële look. De Nero Legno binnendeur is budgettair een zeer interessant alternatief in vergelijking tot de prijzige zwarte stalen deuren. Tevens is de Nero Legno serie in vele standaardmaten leverbaar en zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Geschikt voor vrijwel alle toepassingen binnen je woning of appartement: van een woonkamerdeur tot de slaapkamerdeur!

Specificaties
Opbouw / afwerking

Opbouwstijl:       Deuroppervlak van hoogwaardig HDF; stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief houten delen
Panelen:            Vlak MDF
Profiel:               Haaks, 90 graden
Uitvoering:         Stomp

Afmetingen
Dikte:                          Circa 39 millimeter
Stijl breedte:               80 millimeter
Paneel dikte:              6 millimeter
Glasroede breedte:    30 millimeter

Bewerkingen
Slotgat:              Deuren zijn standaard voorzien van slotgat (t.b.v. smalslot) / voorplaatboring. Hart krukgat op 1050 millimeter uit onderkant deur.
Glas:                  Blank vlak glas: 6 millimeter
Glaslatten:         Geen, productiematig wordt het glas in de stijlen en dorpels opgesloten

Opmerking
Maatwerk of bestel:         Let op! Bestel- of maatwerk deuren niet retour kunnen wegens dat deze op bestelling worden verwerkt. Besteldeuren zijn deuren                                           
met een vermelding van 5-7 weken levertijd.


Keurmerk / Garantie
Keurmerk:         Nero Legno deuren zijn voorzien van het FSC keurmerk
Garantie:          12 jaar garantie. De garantievoorwaarden zijn beschikbaar op www.deuren.nl/garantie Aanvullende Informatie

Stomp of opdek Stomp
Serie Nero Legno
Materiaal Hout
Enkele of dubbele deur Dubbel
Geschikt voor Nee
Schuifdeur Ja
Glas Geen
Maatwerk Nee
Zijlicht Nee
Stijl Staal look
Kleur Nee
Te zien in showroom Nee

Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Genova

EUR

€ 1.268,00

0