Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Aluminium deur zwart

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Een aluminium deur zwart bestel je meteen online op Deuren33.nl. Wij bieden topkwaliteit aluminium deur zwart tegen de scherpste prijs. Een aluminium deur zwart heeft een moderne, industriële uitstraling die je met geen andere deur kunt vergelijken. Wanneer je de aluminium deur zwart naar wens hebt samengesteld, kun je direct online een bestelling plaatsen. De aluminium deur zwart is leverbaar in verschillende modellen. Wacht niet langer, bekijk direct ons aanbod van de aluminium deur zwart en ga jouw zwarte deur naar wens bestellen!

Zwarte aluminium deuren zijn een ware toevoeging voor het interieur

De zwarte aluminium deuren zorgen voor een optimaal eindresultaat in je woning. De zwarte aluminium deuren zijn de finishing touch in het interieur en zorgen voor een prachtige moderne uitstraling. Je kunt de aluminium deur zwart in verschillende woningen, in verschillende stijlen toepassen. De aluminium deur zwart heeft de uitstraling van een stalen deur en creëert hierdoor een industriële sfeer. Wij raden je aan om een aluminium deur zwart in ons aanbod te bekijken en een type te kiezen die past bij jouw wensen. Je kunt bij ons kiezen voor een aluminium deur zwart met een 3 of 4 glasverdeling. Kies welke type aluminium binnendeuren past bij jouw wensen en ga deze direct samenstellen online!

Zwarte aluminium deur: A-kwaliteit en goedkoper als staal!

De zwarte aluminium deur is net als de stalen deuren van A-kwaliteit. De zwarte aluminium deur gaat jarenlang mee en je krijgt fabrieksgarantie. Daarlangs is de zwarte aluminium deur stukken goedkoper als de stalen deuren. Je kunt de zwarte aluminium deur direct online bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst de kwaliteit te bekijken in onze showroom. Je kunt de kwaliteit voelen, de deur uitproberen en een offerte aanvragen. Wanneer je de aluminium deur zwart in het echt ziet, zie je direct dat je een prachtige deur in huis haalt tegen de scherpste prijs.

Aluminium zwarte deuren specificaties

De aluminium zwarte deuren worden bij ons geleverd i.c.m. een zwarte aluminium kozijn. Zodoende past het geheel bij elkaar en zorgt het voor een subliem eindresultaat. De dikte van de deur is slechts 50 millimeter. Op de gehele lengte van de aluminium zwarte deuren zit een magneetsluiting en je krijgt uiteraard ook een deurkruk meegeleverd. Het glas is blank gehard glas en is 8 millimeter dik. Verder krijg je ook nog 12 jaar fabrieksgarantie op de aluminium deur zwart. Voor meer informatie en het samenstellen van jouw gewenste deur, ga je direct in een product.

Bekijk ook eens ons overig aanbod!

Naast de aluminium deur zwart, hebben we nog veel meer andere deuren in ons aanbod. Zo kun je bijvoorbeelde ook kiezen voor de zwarte houten deuren of de eiken deuren. De eiken fineer deuren hebben een landelijke uitstraling. Ons aanbod is uitgebreid en er is dan ook voor iedereen een gewenste deur op maat te vinden. Zoek je naar een specifieke stijl zoals een staal look deur of een klassieke look deur? Dan kun je in het categorie ‘binnendeuren’ ook filteren op een gewenste stijl. Kom je er niet helemaal uit of heb je advies nodig? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt je graag met het vinden van een binnendeur, voordeur of buitendeur voor jouw situatie. Wij kunnen je ideaal helpen om te kiezen voor een gewenste deur en kunnen we je ook verder informeren over ons aanbod.