Binnendeuren

Binnendeuren in ons aanbod zijn leverbaar tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende binnendeuren waar je uit kunt kiezen. Ons aanbod is zo uitgebreid dat er voor iedereen een gewenste deur is te vinden. De binnendeuren in onze collectie worden aangeboden tegen de scherpste prijzen en zijn van de beste kwaliteit. Ga jij binnenkort binnendeuren online bestellen? Wacht niet langer en bekijk ons ruim aanbod tegen de scherpste prijzen online en maak een keuze.

Alle binnendeuren banner


Binnendeur stijlen

Kies hieronder voor een gewenste binnendeur stijl. Je hebt de keuze uit 4 stijlen. De staal look binnendeuren zijn enorm populaire binnendeuren, maar je kunt verder ook kiezen voor eiken, moderne of klassieke look binnendeuren. Wanneer je een gewenste stijl kiest, kun je in de categorie nog filteren op overige wensen. Hieronder kun je ook kiezen voor een serie binnendeuren.

Staal look deuren categorie banner  Eiken look binnendeuren categorie banner  Moderne look binnendeuren banner  Klassieke look deuren categorie banner


Binnendeur series

Onze binnendeuren zijn leverbaar in 8 series. De Cabana Blanco en Roble zijn dezelfde stijl binnendeuren in andere kleuren. De Nero Industriale binnendeuren zijn aluminium binnendeuren. Bekijk alle 8 series en kies welke type past bij jouw wensen. Je kunt hieronder ook kiezen voor een standaard of maatwerk deur.

Cabana blanco binnendeuren categorie banner  Cabana roble binnendeuren banner  Classic black binnendeuren categorie banner

Nero industriale binnendeuren categorie banner  Nero Legno binnendeuren categorie banner  Sense binnendeuren categorie banner

Svenska binnendeuren categorie banner  Porta Alta binnendeuren categorie banner  


Binnendeur maatwerk

Wil jij een binnendeur op maat bestellen? klik hieronder om ons aanbod van maatwerk deuren te bekijken. Je kunt online direct een prijs verkrijgen wanneer je (in centimeters) de gewenste breedte en hoogte van jouw deur opgeeft. Ook kun je de standaard maten bekijken van binnendeuren. Hieronder kun je ook filteren op de gewenste materiaal deuren.

Binnendeuren op maat categorie banner  Binnendeuren standaard categorie banner


Binnendeur materialen

In ons aanbod bieden we aluminium of houten binnendeuren aan. De houten binnendeuren zijn leverbaar in verschillende kleuren. De aluminium deuren zijn alleen in zwart te verkrijgen. Bekijk ons uitgebreid aanbod van onze houten binnendeuren of kies voor ons beknopt aanbod van aluminium binnendeuren. Hieronder kun je kiezen voor enkele of dubbele binnendeuren.

Houten binnendeuren categorie banner  Aluminium binnendeuren categorie banner


Binnendeur type

Je kunt kiezen voor enkele, dubbele of kamerhoge binnendeuren in ons assortiment. De dubbele binnendeuren met een industriële uitstraling zijn uniek, maar bij ons leverbaar in allerlei stijlen. Hieronder kun je kiezen om te filteren op een gewenste glas type.

Enkele binnendeuren banner  Dubbele binnendeuren categorie banner  Kamerhoge binnendeuren categorie banner  


Binnendeur glas

Je kunt bij ons kiezen voor helder of getint glas. De binnendeuren met getint glas worden meestal gebruikt voor badkamers of overige kamers waar je privacy wilt. Ook kun je kiezen voor deuren zonder glas. Hieronder kun je nog kiezen voor schuifdeur.

Helder glas binnendeuren categorie banner  Getint glas binnendeuren categorie banner  Binnendeuren zonder glas categorie banner


Binnendeur schuifsysteem

Een schuifdeur is een prachtige toevoeging aan jouw woning. Je kunt bij ons kiezen voor een ruim aanbod van schuifdeuren. Stel jouw schuifdeur geheel naar wens samen en bestel eenvoudig online. Ook kun je kiezen voor 'standaard' binnendeuren in ons aanbod.

Schuif binnendeuren categorie banner  Geen schuifbinnendeuren categorie banenr


Binnendeur zijlicht

Heb je een bredere opening en past een standaard binnendeur niet? Dan kun je ook kiezen voor een binnendeur met een of twee zijlichten. Bekijk ons aanbod van deze binnendeuren direct door hieronder op een banner te klikken.

Binnendeuren met zijlicht banner  Binnendeuren met 2 zijlichten banner  Binnendeuren zonder zijlicht banner


De juiste binnendeuren

De ‘juiste’ binnendeuren zijn voor iedereen anders. Wanneer je binnendeuren wilt gaan bestellen, kijk dan van te voren goed naar het interieur van de woning en bedenk wat voor uitstraling je wilt creëren. De binnendeuren zijn een afsluiting van een kamer en zijn daarom ook een belangrijk element in de kamer. Zorg naast voor de juiste binnendeuren, ook voor de juiste klinken, deurscharnieren en rozetten die passend zijn bij de binnendeuren en de rest van jouw interieur. Om een mooi geheel te creëren, kies je voor één stijl deuren voor de complete woning.

Kiezen van de ideale binnen deur

Een binnen deur is een toevoeging aan de personaliteit van het interieur. Echter kan het moeilijk zijn om de juiste binnen deuren te kiezen voor jouw woning. Wanneer je wilt bepalen wat de juiste binnendeuren zijn voor jouw woning, moet je van te voren bepalen of je een stompe of opdek deur wilt, het formaat van de binnendeuren en de draairichting. Wanneer je deze punten hebt doorgenomen, kun je kijken naar de look van de deur en of het past bij de rest van jouw interieur. Heb je vragen over de types, het formaat of iets anders? Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deuren. Bekijk ook onze voordeuren, buitendeuren, deurbeslag en toebehoren.

Binnenhuis deuren op een offerte

Wil jij binnenhuis deuren op een offerte ontvangen? Wij stellen graag aan de hand van jouw wensen een offerte op maat voor je op. Om de offerte door te nemen, kun je het best langskomen in onze showroom. Daar kunnen we persoonlijk de wensen doornemen en een offerte voor je uitprinten. De binnenhuis deuren offerte per mail of telefoon aanvragen kan uiteraard ook. Wanneer je dit doet, sturen we een vrijblijvende offerte per mail naar je toe. Hoe ga jij binnenkort een offerte aanvragen? Of kies jij er toch voor om direct online zelf prijzen te bekijken? Tip: bekijk onze zwarte deuren voor een moderne uitstraling!