Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Binnendeuren

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 
 1. Binnendeur Nero Legno | Genova stomp gegrond zwart

  € 403,00

  Nero Legno Genova stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 2. Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Asti

  € 1.049,00

  Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Asti is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 3. Schuif dubbele binnendeur | Nero Legno Genova

  € 1.049,00

  Een schuif dubbele binnendeur Nero Legno Genova is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 4. Deur Kozijn combinatie | Nero Legno Ischia stomp muurdikte 100 mm

  € 903,00

  De zwarte binnendeur Nero Legno Ischia is van het merk Austria Deuren. De Ischia wordt geleverd met een passende zwart kozijn, verdekte zwarte swing scharnieren en smalslot voorbereiding. Het kozijn is tevens voorzien van een magneetpot, zwarte sluitpaat en ook is het kozijn hoogwaardig voorgelakt. De Nero Legno Ischia is net als een stalen deur voorzien van glas. Deze glazen deuren zijn de ideale vervanger van staaldeuren, stukken goedkoper en van de beste kwaliteit.

  ...
 5. Binnendeur Nero Legno | Chiari stomp gegrond zwart

  € 403,00

  Nero Legno Chiari stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 6. Maatwerk binnendeur Nero Legno | Genova stomp gegrond zwart

  € 573,95

  Nero Legno Genova stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 7. Schuif binnendeur | Nero Legno Chiari

  € 507,95

  Een schuif binnendeur Nero Legno Chiari is een prachtige industriële schuifdeur. De Nero Legno serie is erg ideaal met de industriale schuifdeursysteem nero te verwerken voor een schitterend eindresultaat. Het schuifdeur systeem pakket bestaat uit rollers, deurstopper, vloergeleider, rail, wandmon­tageset en schroefsets.

  ...
 8. Binnendeur Nero Legno | Asti stomp gegrond zwart

  € 402,95

  Nero Legno Asti stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom deurmaat breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 9. Dubbele binnendeur Nero Legno | Genova stomp gegrond zwart

  € 807,95

  Nero Legno Genova deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling. Ook niet onbelangrijk: Leverbaar vanuit voorraad binnen enkele werkdagen. Tip! Voor de berekening van je sponningmaat oftewel gatmaat van je deur met bijbehorend kozijn bedraagt de rekensom beide deurmaten breedte + 5 centimeter en voor de hoogte + 4 centimeter.

  ...
 10. Maatwerk binnendeur Nero Legno | Brescia stomp gegrond zwart

  € 573,95

  Maatwerk Nero Legno Brescia stomp deuren worden zwart voorbehandeld geleverd. Verder hebben de deuren ook gemonteerd blank en vlak veiligheidsglas van 6 millimeter dikte. Door het unieke verwerkingsproces zijn er geen glaslatten in het zicht. Het glas wordt gemonteerd in de deurstijlen, deurdorpels en roedeverdeling.

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 

De juiste binnendeuren

De ‘juiste’ binnendeuren zijn voor iedereen anders. Wanneer je binnendeuren wilt gaan bestellen, kijk dan van te voren goed naar het interieur van de woning en bedenk wat voor uitstraling je wilt creëren. De binnendeuren zijn een afsluiting van een kamer en zijn daarom ook een belangrijk element in de kamer. Zorg naast voor de juiste binnendeuren, ook voor de juiste klinken, deurscharnieren en rozetten die passend zijn bij de binnendeuren en de rest van jouw interieur. Om een mooi geheel te creëren, kies je voor één stijl deuren voor de complete woning.

Kiezen van de ideale binnen deur

Een binnen deur is een toevoeging aan de personaliteit van het interieur. Echter kan het moeilijk zijn om de juiste binnen deuren te kiezen voor jouw woning. Wanneer je wilt bepalen wat de juiste binnendeuren zijn voor jouw woning, moet je van te voren bepalen of je een stompe of opdek deur wilt, het formaat van de binnendeuren en de draairichting. Wanneer je deze punten hebt doorgenomen, kun je kijken naar de look van de deur en of het past bij de rest van jouw interieur. Heb je vragen over de types, het formaat of iets anders? Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deuren. Bekijk ook onze voordeuren, buitendeuren, deurbeslag en toebehoren.

Binnenhuis deuren op een offerte

Wil jij binnenhuis deuren op een offerte ontvangen? Wij stellen graag aan de hand van jouw wensen een offerte op maat voor je op. Om de offerte door te nemen, kun je het best langskomen in onze showroom. Daar kunnen we persoonlijk de wensen doornemen en een offerte voor je uitprinten. De binnenhuis deuren offerte per mail of telefoon aanvragen kan uiteraard ook. Wanneer je dit doet, sturen we een vrijblijvende offerte per mail naar je toe. Hoe ga jij binnenkort een offerte aanvragen? Of kies jij er toch voor om direct online zelf prijzen te bekijken? Tip: bekijk onze zwarte deuren voor een moderne uitstraling!