Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Opdek binnendeuren

De opdek binnendeuren zijn binnendeuren die gedeeltelijk over het kozijn vallen. Deze deuren zijn bij ons leverbaar in allerlei stijlen. Zodoende is er voor iedereen binnen ons assortiment de gewenste opdek binnendeuren te leveren. Je kunt de opdek binnendeuren online bekijken en ook direct bestellen. De opdek binnendeuren zijn leverbaar als zwarte deuren (industriële binnendeuren), houten deuren met glas en als veel meer types. Ga jij binnenkort opdek binnendeuren bestellen op Deuren33.nl. Bekijk ons assortiment en wacht niet langer!

Opdek binnendeuren banner

Stompe of opdek binnendeuren?

Opdek binnendeuren worden met scharnieren afgehangen en vallen - zoals eerder aangegeven - gedeeltelijk over het kozijn. De stompe deur wordt met paumelle afgehangen en valt compleet in het kozijn van de deur. Bij de opdekdeur is het nodig om een draairichting aan te geven, wanneer je kiest voor een stompe binnendeur, is dit niet het geval. Een stompe binnendeur is aan beide zijde compleet identiek, en zodoende kun je deze verwerken hoe je wilt. Wanneer je kiest voor een slot, kun je de slotgat frezing aan zowel de linkerzijde als de rechterzijde in het kozijn verwerken. Ga jij een deur kopen op Deuren33.nl en weet je al wat voor type jij gaat kiezen? Een binnendeur kopen doe je eenvoudig online. Wacht dus niet langer en ga jouw type goedkope deur direct online samenstellen bij ons.

Wij helpen je graag met al je vragen!

Zit je met enige vragen over de opdek binnendeuren? Twijfel dan niet om ervoor te kiezen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zitten jarenlang in het vak en kunnen je dan ook optimaal informeren over de opdek binnendeuren. Ook voor advies over de binnendeuren opdek of andere deuren (voordeuren, buitendeuren) kun je ons contacteren. Wij zijn tijdens kantooruren per telefoon en mail te bereiken of je kunt ervoor kiezen om onze showroom in Venlo te bezoeken. Daar kunnen we je persoonlijk helpen en adviseren over de juiste deuren voor jouw wensen. Ga jij binnenkort onze showroom bezoek in Venlo? Wacht niet langer, wij helpen je graag kom onze showroom naar binnen zonder een afspraak!