Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Binnendeuren stomp

Binnendeuren stomp zijn de moderne binnendeuren. Iedereen tegenwoordig de binnendeuren stomp omdat deze deuren een strakke en vlekkeloze uitstraling hebben. De stompe deur - i.t.t. de opdekdeur - valt compleet in het kozijn. De binnendeuren stomp verwerk je vervolgens met scharnieren en creëer je een optimaal eindresultaat. Ga jij binnenkort de binnendeuren stomp online bestellen? Wacht niet langer, bekijk ons uitgebreid assortiment en kies binnendeuren stomp naar wens online. Klik hieronder op de banner om meteen de binnendeuren stomp te bekijken.

Binnendeuren stomp banner

Stompe binnendeur online samenstellen

De stompe binnendeur kun je binnen ons assortiment online samenstellen. Binnen 5 stappen heb je jouw stompe binnendeur naar wens samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het deurbeslag, of je de deur met kozijn wilt toepassen en nog veel meer. De stompe binnendeur online samenstellen is zo gedaan en wij raden je dan ook zeker aan om eens te kijken naar ons aanbod van deze deuren. Binnen enkele minuten heb je jouw binnendeuren stomp samengesteld en kun je overgaan naar het bestellen van deze houten deuren. Bekijk eens de populaire zwarte deuren. De binnendeuren zwart met glas zijn enorm populair omdat deze een industriële deuren look hebben. Plaatse de zwarte deuren in huis en creëer direct een prachtige eindresultaat.

Deur stomp maat bepalen

Om de deur stomp maat te bepalen, neem je de maat van jouw oude deur of je kunt ervoor om de binnenkant van jouw kozijn (sponningmaat) te meten. Om de juiste maat van de deur stomp te krijgen, dien je 5 millimeter van de sponningmaat eraf te trekken. Wanneer je deze maat hebt, kun je online bekijken of jouw maat valt onder de ‘standaard maten’. Valt deze er niet onder, dan die je binnendeuren stomp op maat te bestellen. De meeste deuren vallen echter wel binnen de 6 standaard breedtes en 3 standaard hoogtes. Kom je er niet helemaal uit? Twijfel niet om ons te contacteren, wij leggen je graag persoonlijk uit hoe je het moet gaan inmeten.

Stompe binnendeuren van de beste kwaliteit

Wanneer je stompe binnendeuren wilt gaan bestellen op Deuren33.nl, ben je gegarandeerd dat je de de beste kwaliteit in huis haalt. Wij bieden uitsluitend de beste goedkope deuren aan die worden geleverd met lange garantie termijnen (max. 10 jaar fabrieksgarantie). Wanneer je een gewenste deur hebt gevonden, raden we je aan om de prijs/kwaliteit verhouding te vergelijk met een andere aanbieder. Je zult direct zien dat wij de binnendeuren stomp van de beste kwaliteit/prijs verhouding aanbieden binnen ons assortiment. Wacht dus niet langer en ga de binnendeuren stomp die wij aanbieden bekijken.

Goedkope binnendeuren stomp offerte aanvragen

Wil jij goedkope binnendeuren stomp prijzen weten, maar wil je liever een offerte ontvangen? Wij hebben de prijzen online staan, maar je kunt er ook voor kiezen om een offerte aan te vragen wanneer je een complete kostenoverzicht wilt van al de deuren die jij wilt gaan toepassen. Wij nemen jouw wensen graag met je door en op basis van jouw wensen stellen we een offerte op maat voor je op. Voor een correcte offerte raden we je aan om persoonlijk contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen, maar je kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom waar we graag een offerte voor je opstellen.