Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Houten deur

Een houten deur is een van de meest gekozen type deur. Bij Deuren33.nl kun je eenvoudig en snel de houten deur bestellen. Een houten deur bestel je tegenwoordig heel eenvoudig online, maar je kunt er ook voor kiezen om de houten deur te bestellen via in onze showroom. Bekijk de houten deuren die wij aanbieden direct online door hieronder op de banner te klikken. Ga jij binnenkort de houten deur bestellen via onze webwinkel of kies jij ervoor om onze showroom in Venlo te bezoeken?

Houten deur banner

Deur hout van topmerken

Wanneer je bij ons een deur hout besteld, ben je er zeker van dat je een deur hout besteld van de beste kwaliteit. Wij bieden namelijk in ons assortiment alleen de deur hout van de beste merken aan. Zo kun je kiezen voor een houten deur van merken zoals Austria deuren of Albo deuren. Bovengenoemde zijn beide merken die al tientallen jaren de Nederlandse markt domineren omdat ze kwaliteit en een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast kun je van Austria als zowel Albo altijd de nieuwste trends verwachten in het assortiment. Je kunt beide merken online bestellen via onze webwinkel. Weet jij al welke houten binnendeur jij gaat bestellen op Deuren33.nl? De populairste binnendeuren hout zijn de zwarte binnendeuren van hout. Deze houten zwarte deuren hebben een unieke look die je kunt vergelijken met een industriële deur

Een houten deur bestellen

Een houten deur bestellen doe je bij ons in 5 eenvoudige stappen. De eerste 2 stappen geef je de gewenste hoogte en breedte aan. Wanneer je dit hebt gedaan, ga je vervolgens door naar de volgende stap en dat is de draairichting aangeven. Wanneer je dit hebt gedaan, kies je nog voor de gewenste deurbeslag die je wilt ontvangen en eventueel een kozijn. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, heb je jouw houten deur samengesteld en kun je jouw samengestelde deur in de winkelmand stoppen. Wanneer je klaar bent met online winkelen, kun je het gaan afrekenen en de houten deur naar wens is besteld! De houten deuren in ons assortiment zijn de houten voordeurenbinnendeuren (zie ook aluminium deuren) en buitendeuren.