Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Industriële deuren

Industriële deuren zijn de deuren van het moment. Iedereen wilt de moderne industriële uitstraling in huis en wat beter dan de industriële deuren van Deuren33.nl? Wij bieden de industriële deuren goedkoop aan en daarnaast ook van de beste kwaliteit (12 jaar garantie!). De industriële deuren in ons aanbod zijn van hout vervaardigd, echter neemt dit verder niets weg van de industriële uitstraling die je in huis haalt. Het hout is compleet voorbehandeld in het zwart waardoor het een unieke uitstraling heeft en je bijna niet ziet dat het hout is.

Industriële deuren banner

Industriële deuren zorgen voor één geheel

De industriële deuren zijn vaak de finishing touch in een kamer. Deze deuren complimenteren de moderne woonkamer, keuken, slaapkamer en andere moderne kamers. Industriële deuren zijn een must wanneer je een voortreffelijke eindresultaat wilt creëren. Verder zijn de binnendeuren leverbaar in allerlei stijlen, waardoor je nog kunt kiezen welke glasverdeling of welke deurbeslag je wilt toepassen. Bestel ook industriële deuren voor de badkamer met melkglas waar je niet doorheen kunt kijken. De industriële deuren zijn direct online te bestellen via onze webwinkel. Wacht niet langer en bekijk de verschillende industriële deuren die wij aanbieden en bekijk ook de voordeuren en de buitendeuren in onze collectie.

Industriële deur samenstellen op Deuren33.nl

De industriële deur kun je bij ons compleet naar wens samenstellen. Wanneer je in een product gaat, zie je direct dat je vijf stappen moet invullen. Wanneer je alle vijf stappen doorloopt, heb je jouw industriële deur naar wens samengesteld. Je kunt o.a. kiezen voor de hoogte en breedte van de industriële deuren, kleur van het deurbeslag (bijv. zwart deurbeslag), de gewenste type deurscharnieren en nog meer. Wanneer je een industriële opdek binnendeuren (staal look deuren) hebt samengesteld, kun je deze in je winkelmand stoppen en direct online bestellen. De industriële deuren die je samenstelt worden allemaal exact naar wens uitgeleverd! Tip: Bekijk ook eens andere stijlen deuren zoals de landelijke binnendeuren in ons assortiment.

Industrie deuren levering binnen 2-4 werkdagen

De industrie deuren zijn bij ons uit te leveren binnen 2-4 werkdagen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, nemen wij contact met je op om een leverdatum af te stemmen. De leverdatum wordt vervolgens vastgesteld en je krijgt een bevestiging. Op de dag van levering, krijg je een track&trace link waarmee je jouw bestelling van industriële binnendeuren kunt volgen en kunt zien hoelaat de chauffeur ongeveer bij je is. Bij levering zorgt de chauffeur ervoor dat jouw bestelling op een veilig plek wordt afgeleverd. Controleer de binnendeuren industrieel op beschadigingen of krassen. Wanneer alles op de correcte wijze is geleverd, onderteken je voor goed ontvangst.

Uniek: Industriële deur opdek op Deuren33.nl

Wil jij een industriële deur opdek bestellen? Bij Deuren33.nl bieden wij het uniek aanbod van deze deuren. De industriële deur opdek is leverbaar met een bijpassende kozijn wat zorgt voor een prachtig eindresultaat. De industriële deur opdek is leverbaar in allerlei stijlen. Online kun je al deze stijlen bekijken en je kunt meteen ook de industriële deur opdek bestellen. De industriële deur opdek wordt tegen dezelfde prijzen aangeboden als de stompe deuren. Ga jij deze opdekdeur bestellen of kies je toch voor stompe deur? Bekijk beide deuren direct online en kies een gewenste type deur die past bij jouw situatie.

Industriële glazen deur in onze showroom

Wil jij industriële deuren in het echt zien? Kom dan onze industriële glazen deur bekijken in onze showroom. In onze showroom hebben we de zwarte houten deur dubbel met een industriële look gepresenteerd. De deur is van het merk Austria deuren serie Nero Legno en je kunt de industrie glazen deur bekijken zonder een afspraak te maken in onze showroom. Je kunt ook de deuren online bekijken, maar de kwaliteit voelen en het product in het echt bekijken is toch anders dan achter een beeldscherm. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is (bijna) iedere dag te bezoeken. Bekijk de showroom pagina voor meer informatie over de openingstijden en contactgegevens.