Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Schuifdeuren

De schuifdeuren kun je online bestellen op de webwinkel van Deuren33.nl. De schuifdeuren zijn een unieke type binnendeuren voor in je huis. De schuifdeuren schuif je eenvoudig naar links of rechts wanneer je door de opening wilt. De schuifdeuren zijn leverbaar in allerlei toepassingen en je kunt dan ook schuifdeuren naar wens samenstellen. Ga jij binnenkort de schuifdeuren online bestellen via onze webwinkel? Bekijk online de mogelijkheden en kies wat voor type luxe binnendeuren jij binnenkort gaat bestellen.

Schuifdeuren banner

Waarom schuifdeuren?

Schuifdeuren zijn een ruimtebesparende, praktische en sfeervolle oplossing voor in een iedere woning. Wanneer je ervoor kiest om de deuren als wandmontage te nemen, kun je deze ook nog erg mooi afwerken door een afwerkkoof toe te passen. Bij het toepassen van deze koof, wordt de rail uit het zicht genomen. Kies jij binnenkort om de schuifdeuren toe te passen van Deuren33.nl? Bekijk alle mogelijkheden die er zijn wanneer je ervoor kiest om te kiezen voor schuifdeuren en bestel direct online. Ons aanbod is enorm uiteenlopend en er is dan ook voor iedereen een gewenste industriële schuifdeur te vinden. De schuifdeuren binnen die wij aanbieden in ons assortiment, hebben standaard maten. Wil je schuifdeuren op maat? Vraag dan online een offerte aan. Nadat je een offerte aanvraagt, kun je de maatwerk schuifdeur kopen aan de hand van deze offerte. 

Bezoek onze showroom te Venlo

Bezoek ook eens onze showroom te Venlo. In onze showroom te Venlo hebben we helaas de schuifdeuren niet tentoongesteld, echter kun je wel de industriële deuren bekijken. De industriële deuren die wij hebben staan, zijn dubbele binnendeuren die vaker wordt beschreven als zwarte ensuite deuren. Onze showroom is 6 dagen per week te bezoeken en je kunt dan ook naast de deuren bekijken, ook langskomen voor verdere informatie en advies over het kiezen van de juiste deuren. Je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Loop naar binnen en wij helpen je direct met een deur bestellen.