Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Staal look deuren

Staal look deuren zijn een van de meest populaire deuren in ons aanbod. De staal look deuren in ons aanbod zijn zwarte deuren van hout. Wanneer je kijkt naar ons aanbod van de staal look deuren, zul je bijna het verschil niet zien. Onze zwarte binnendeuren hebben net de stalen deuren een binnendeur industrieel stijl die zorgt voor een prachtige toevoeging aan jouw interieur. De staal look deuren zijn leverbaar in allerlei stijlen. Bekijk online welke stijlen er allemaal leverbaar zijn en bestel staal look deuren voor in jouw woning voor een subliem eindresultaat.

Staal look deuren banner

Staal look deuren met glas

Wanneer je staal look deuren wilt, kun je het best kiezen voor de staal look deuren met glas. Wanneer je kijkt naar het grotendeel aanbod van stalen deur, zie je ook direct dat deze deuren met glas zijn. Je kunt de staal look deuren direct online bekijken via onze webwinkel of je kunt onze showroom bezoeken waar we de staal look deuren met glas hebben tentoongesteld. Deze staal look deuren zijn direct uit voorraad leverbaar en voordat je het weet heb je deze binnendeuren dan ook in huis. Bekijk ons aanbod van de verschillende stijlen die er leverbaar zijn van de staal look deuren en kies een staal look deur die past bij jouw wensen. Ga jij binnenkort online een type samenstellen of bezoek je eerst onze showroom in Venlo?

Showroom in Venlo

Bezoek eens onze showroom in Venlo. In onze showroom te Venlo hebben we de dubbele binnendeur staal look gepresenteerd. Hier kun je deze bekijken en ook direct bestellen. De voordeuren en buitendeuren hebben we niet gepresenteerd. Je kunt langskomen zonder een afspraak te maken. Loop de showroom naar binnen en een van onze showroom medewerkers helpen je direct met het kiezen van de juiste staal look deuren. Is onze showroom te ver of heb je geen zin om langs te komen? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij kunnen je ook zo adviseren en informeren over ons assortiment.