Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Stompe deur

Een stompe deur is de moderne deur. De stompe deur valt compleet in het kozijn wat zorgt voor een moderne en strakke afwerking. Wil jij een stompe deur in huis halen? Twijfel dan niet om eens ons aanbod van de stompe deur te bekijken. Wij bieden allerlei stompe deuren in ons assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stompe zwarte deur, stompe glazen deur of een stompe zwarte deur met glas! De mogelijkheden zijn uiteenlopend en er is ook voor iedereen een gewenste deur te vinden? Weet jij al wat jij binnenkort gaat kiezen voor in jouw woning? Bekijk ons compleet aanbod en maak een keuze

Stompe deur banner

Stompe deur is de nieuwe trend!

Een stompe deur is de nieuwe trend van nu. De stompe deur wordt steeds populairder omdat het een strakke en moderne look heeft. Er zijn geen elementen die eruit steken, alles is op een lijn en het eindresultaat is één mooi geheel. De moderne binnendeur is leverbaar tegen de scherpste prijzen binnen ons aanbod. De stompe deur is direct online te bestellen, bekijk dus deze nieuwe trend direct online of kies ervoor om de stompe deur te bekijken in onze showroom. Waar je ook voor kiest, wij helpen je graag met het kiezen van de juiste stompe deur voor jouw situatie. Ga jij binnenkort de stompe deur online bestellen op Deuren33.nl of bezoek je onze showroom te Venlo? Bekijk ook eens ons aanbod van de opdekdeur. Je kunt net als de stompe deur, de opdekdeur kopen in onze webwinkel!

Deur stomp? Bezoek onze showroom te Venlo

Een deur stomp bestel je in onze showroom. Wanneer je langskomt in onze showroom te Venlo helpen we je graag met het kiezen van de juiste deur stomp. Onze showroom is 6 dagen per week geopend en je kunt langskomen zonder een afspraak te maken. De openingstijden en het adres vindt je onder de contact pagina. De stompe deur is helaas niet bekijken in de showroom, echter kun je wel de zwarte houten deur (industriële deur) bekijken. De deur stomp is leverbaar in allerlei stijlen, kom jij binnenkort langs in onze showroom te Venlo? Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste stompe deur, neem dus zeker een bezoek! Tip: bekijk ook eens ons aanbod voordeuren, openslaande deuren en schuifdeuren.