Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Houten voordeur

Een houten voordeur is de meest gekozen type voordeur. Iedereen kiest voor een houten voordeur omdat deze enorm veilig zijn, een prachtige uitstraling hebben en verder zijn ze ook leverbaar in allerlei stijlen en modellen. Je kunt een houten voordeur direct online bij ons bekijken, alle informatie over een specifieke voordeur vinden en vervolgens ook een houten voordeur naar wens bestellen. Bekijk ons aanbod van allerlei modellen die wij aanbieden en kies een houten voordeur die past bij jouw wensen. Ga jij binnenkort een houten voordeur online bestellen?

Houten voordeur banner

Een houten voordeur compleet naar wens

Een houten voordeur bestel je bij ons geheel naar wens. Wanneer je een specifieke houten voordeur hebt gevonden, kun je deze nog gaan samenstellen. Dit betekent dat je uiteraard voor een breedte en hoogte kunt kiezen. Maar je kunt ook voor de gewenste deurbeslag zoals een deurklink kiezen. Nadat je alle wensen hebt opgegeven, kun je de houten voordeur gaan bestellen. Verder kun je ook naast de houten voordeur, een houten binnendeur of een houten buitendeur naar wens bestellen. Ga direct naar een specifiek product en bekijk de mogelijkheden die er zijn als je kiest voor deze deur.

Bekijk ook ons overig aanbod

Naast de houten voordeur hebben we nog veel meer andere deuren waar je uit kunt kiezen. Zoals eerder aangegeven hebben we de binnendeuren en buitendeuren ook in ons assortiment. Van de binnendeuren hebben we de meest uitgebreid aanbod. Je kunt de binnendeuren kiezen in allerlei stijlen zoals landelijk of industrieel. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is dan ook voor iedereen een binnendeur naar wens te vinden. De buitendeuren in ons aanbod zijn garagedeuren. De garagedeuren zijn perfect voor een iedere garage en zijn leverbaar in verschillende glas hoogtes voor een prachtig eindresultaat. Heb je alleen nieuw deurbeslag of andere toebehoren nodig voor je bestaande deuren? Dan kun je ook losse accessoires bekijken en bestellen in ons aanbod.