Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Woonkamer deur

Een woonkamer deur zegt al iets over je woonkamer voordat je de woonkamer betreed. Het is dus belangrijk wat voor type woonkamer deur jij gaat toepassen. De woonkamer deur moet passen bij de rest van jouw interieur en dat kan nogal een lastige opgave zijn. Wij bieden de binnendeuren in allerlei stijlen aan, bij ons is het dus niet lastig! Kies voor een industriële deur, klassieke deur, minimalistische deur of een andere type deur binnen ons aanbod. Voor een iedere stijl is er een geschikte deur te vinden. Kom je er niet helemaal uit? Twijfel niet om contact op te nemen, wij helpen je graag!

Woonkamer deur banner

Woonkamer deur configureren

Bij ons kun je de woonkamer deur compleet naar wens samenstellen. Je kiest in de eerste stap voor een standaard breedte en hoogte (voor maatwerk bekijk deuren op maat). Vervolgens kun je nog kiezen voor de deurbeslag die je toepast bij een woonkamer deur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een RVS deurkruk of zwarte deurscharnieren. Vervolgens zijn er nog overige stappen zoals een bijpassende kozijn of een voorbereiding waar je uit kunt kiezen. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, heb je jouw glazen deur woonkamer naar wens samengesteld en kun je deze gaan bestellen. Is de woonkamer deur naar wens op voorraad? Dan leveren binnen 2-4 werkdagen uit! Wij stemmen samen met jouw een leverdatum af.

Deur woonkamer op een offerte

Wil jij een deur woonkamer bestellen? Dan kun je natuurlijk direct online de prijzen inzien en een bestelling plaatsen. Wanneer je meerdere deuren wilt bestellen, kun je gratis een offerte aanvragen. Wij stellen dan een aantrekkelijke offerte voor je op waar je een compleet inzicht hebt in de kosten van al je deuren bij Deuren33.nl. Een offerte aanvragen voor je binnendeuren, voordeuren of buitendeuren doe je direct online door het offerteformulier in te vullen, maar je kunt ons ook uiteraard mailen of bellen. Wil je een offerte woonkamer deur met persoonlijk contact? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken, wij stellen graag een offerte voor je op.

Huiskamerdeur in onze showroom

Zoals eerder aangegeven stellen we uiteraard graag een offerte voor je op voor de huiskamerdeur in onze showroom. Echter kun je ook onze showroom in Venlo bezoeken voor persoonlijk advies of informatie over de stompe deur of opdekdeur. De huiskamerdeur is in verschillende stijlen te verkrijgen en in onze showroom helpen we je graag met het kiezen van de juiste woonkamer deur. Onze showroom is 6 dagen per week te bezoeken door iedereen. Je hoeft geen afspraak te maken, loop naar binnen en wij helpen je graag. Voor adres en openingstijden bezoek je het kopje ‘contact’ of ‘showroom’.

Overig aanbod kamer deur bij ons bestellen

Naast de woonkamer deur kun je ook een andere kamer deur bij ons bestellen. Zo hebben we ideale deuren voor badkamers, slaapkamer deuren en nog veel meer andere deuren die je kunt kiezen. Wanneer je één geheel creëert in je woning heb je een prachtige eindresultaat. Probeer er dus voor te zorgen dat de woonkamer deur aansluit op bijvoorbeeld de slaapkamer deur. Voor een moderne uitstraling kies je voor de zwarte deuren (aluminium deuren of houten deuren) binnen ons assortiment. Deze deuren hebben een industriële look en een mooi eindresultaat.