Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Zwarte houten deur

Een zwarte houten deur is een moderne en goedkope optie voor in de woning. Een zwarte houten deur binnen ons aanbod heeft de look van de stalen industriële deuren, het enige verschil is dat wij hout gebruiken i.p.v. staal. Wij bieden de staal look deuren aan. Dit zorgt ervoor dat wij de zwarte houten deur erg goedkoop kunnen aanbieden. Wanneer je kiest voor een zwarte houten deur kom je vele malen goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een stalen deur. Ga jij binnenkort de zwarte houten deur bestellen via onze webwinkel? Wacht niet langer, bekijk ons aanbod en ga de zwarte houten deur bestellen. 

Zwarte houten deur banner

Houten deur zwart is een goedkope optie

De houten deur zwart is een goedkoop alternatief van de zwarte stalen deuren. De zwarte stalen deuren zijn luxueus maar ook erg duur. Wanneer je kiest voor de houten deur zwart, haal je ook luxe in huis, echter dit tegen een scherpe prijs. De houten deur zwart wordt binnen ons aanbod geleverd met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden uitsluitend zwarte houten binnendeuren van het gerenommeerd merk Austria deuren. Bekijk bijvoorbeeld eens de populaire Nero Legno Chiari. Austria deuren levert al jarenlang deuren van topkwaliteit die je door heel Europa ziet. Bekijk direct ons aanbod van de Austria deuren en sta versteld van de luxe, kwaliteit en de prijs. Naast Austria deuren van de serie Nero Legno kun je ook kiezen voor Albo deuren binnen ons assortiment voor voordeuren en buitendeuren.

Kwaliteit van de zwarte houten deur

Het feit dat de zwarte houten deur goedkoper is dan de ‘standaard’ zwarte deuren, neemt niets weg van de kwaliteit die wij aanbieden. Wij bieden uitsluitend HDF houten deuren en de zwarte kleur wordt voorbehandeld voor een strak eindresultaat. Om de kwaliteit te bevestigingen krijg je 12 jaar fabrieksgarantie op de houten deuren. Verder zijn deze deuren leverbaar in verschillende soorten, je kunt kiezen voor een zwarte binnendeur, zwarte deur met glas, zwarte opdekdeur, glazen deur met zwarte frame en nog veel meer. De zwarte binnendeuren hout hebben een subliem eindresultaat dankzij de passende zwart deurbeslag zoals de zwarte deurkruk, de zwarte deurscharnieren en de zwarte sleutel rozet. De zwarte houten deur worden geleverd met verwerkingsvoorschriften en technische tekeningen, zodat je direct aan de slag kunt met het correct monteren van de houten deur zwart voor jouw situatie.

Houten zwarte deur bekijken in onze showroom

Wil jij de houten zwarte deur in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom te Venlo. In onze showroom te Venlo hebben we diverse houten zwarte deuren gepresenteerd die je kunt bekijken. Naast bekijken, kun je de houten zwarte deur ook uitproberen en de kwaliteit voelen. Onze showroom is 6 dagen in de week geopend en je kunt langskomen zonder een afspraak te maken. Ons aanbod is zo uitgebreid, er is voor iedereen een gewenste deur te vinden. Wacht dus niet langer en kom direct langs in onze showroom te Venlo. Wij informeren en adviseren je graag over ons aanbod.